Yetim Hamiliği

WhatsApp Image 2024 01 02 at 15.24.32

Ümmetin Çocukları Yetim Değildir

Yetim ile ilgilenmek, merhamet göstermek ve ihtiyaçlarını karşılamak, iyiliği dünyaya ve İslam coğrafyasına yeniden yaymak için atılan en güzel adımlardan bir tanesinidir.

BADER olarak iyiliği yaymak için attığımız ilk adımlardan bir tanesi de ümmetin çocukları içindir. Savunmasız, korunmaya muhtaç olan asya ve arakanlı yetim çocuklarımız için 2019'dan beri doğrudan ya da dolaylı olarak desteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz.

Çocuklarımızın yaşam alanı olan yetimhanelerimizin iyileştirilmesi, çocuklarımızın yeme, içme, barınma, kıyafet, nakdi destek ve eğitim gibi zaruri ihtiyaçlarının karşılanması için destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz inşallah.

▫️ Yetim Hamiliği 400 TL olarak güncellenmiştir ve 1 yıl boyunca sabittir. Yıllık 4.800. Aylık, yıllık veyahut belli aralıklarla ödeme yapılabilecektir.

▫️ Dağıtımlarımız üç ayda bir gerçekleştirilecektir. Her dağıtımda Gıda Paketi - Nakdi Destek - İhtiyaca Göre 'battaniye, kırtasiye, kıyafet' yardımı da yapılabilecektir.

▫️ Her dağıtım sonrası çocuklarımızın görseli ailelerimize gönderilecektir.

Ümmetin Hacer'ül Esved taşı olan çocuklarımızı bu yıl da tek bırakmayarak abla, abi, kardeş olarak yanlarında olmaya devam edeceğiz inşallah ????


Yazdır  
Image

Birlikte Adil Yaşam ve Dayanışma Derneği

İletişim Detayları

Phone: +90 539 944 13 87
Email: info@bader.org.tr

Office Saatleri

Pazartesi- Cumartesi,
09:00 16:00